Go to Top
  • Geen producten in uw winkelwagen.

Wie ben ik?

foto1

Mijn naam is Jennifer Matto.

Als kind was ik al gek op dieren. Vooral katten, daar was ik helemaal weg van. Mijn eerste woordje was dan ook niet papa of mama maar poes.

Ik woon samen met mijn hele lieve dochter en twee katten. Tarzan, onze grote stoere rode kater, een echte held op sokken. En Lady, ons kleine poesje van 13 jaar. Beide worden enorm verwend door het hele gezin.

 

Omdat ik zo van mijn katten geniet en hier graag mee wilde werken besloot ik een dierenoppas te beginnen. Ik ben al een aantal jaren actief in Alblasserdam en omliggende gemeenten. Ik doe dit werk met heel veel liefde en plezier. En heb dan ook al een vaste klantenkring weten op te bouwen in de Alblasserwaard. Op mijn facebook – site kan je wat reacties lezen  over mijn oppasdieren.

(klik op onderstaande link)
Facebook Dierenoppas Alblasserdam

Dus laat je kat met een gerust hart thuis als je op vakantie gaat. Dan zorg ik dat ze alles krijgt alsof je zelf thuis bent. Blijft ze lekker in haar eigen omgeving. Heeft ze veel minder kans op een ziekte of stress. En krijgt ze een lieve oppas die haar lekker verwent. Heb je ook nog andere dieren thuis? Geen probleem daar pas ik ook graag op.

Tevens heb je de mogelijkheid om je vogel, cavia, konijn ect. in een kooi bij mij te brengen. Hier zal ik ze dan met veel plezier verzorgen.

Dus bel of mail gerust!

Groetjes

Jennifer Matto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *